bootstrap themes

vargabalazs.eu

RÓLAM

Mobirise

Varga Balázs vagyok, köszönöm, hogy megtisztel a figyelmével. Kezdésnek jöjjön egy kis statisztika. 1984-ben láttam meg a napvilágot, amióta az eszemet tudom, színész szerettem volna lenni. Szerencsés ember vagyok, hogy minden álmom valóra vált. 13 éve vagyok a pályán, 10 éve végeztem a Kaposvári Egyetem színész szakán. 6 évet töltöttem Nyíregyházán, a Móricz Zsigmond Színház társulati tagjaként. 2017-ben itt kaptam meg a Kelet Színésze díjat, ezt az évad legjobb színészének ítéli oda a közönség. Ez hatalmas megtiszteltetés számomra, nekem a publikum a legfontosabb. Sok nagy és hálás szerepet eljátszhattam, drámában, musicalben és komédiában egyaránt emlékezetes pillanatokat éltem át. 

Elbúcsúztam a színházamtól, és két éve szabadúszó vagyok. Azóta három napi sorozatban is játszottam, jelenleg Magyarország legnépszerűbb napi sorozatában, a Drága örökösökben láthatnak a kedves nézők. Meghatározó karaktert formálhatok meg, számomra ez egy nagyon fontos időszak. A színház is megmaradt az életemben, számtalan felkérést kapok, legutóbb Zalaegerszegen játszottam egy főszerepben, a Vihar kapujában, hatalmas szeretet fogadott ott is. Ezt a szeretetet szeretném a színpadon és a televízió képernyőjén keresztül visszaadni.

Mobirise

Budapest Főváros Kormányhivatala támogatásával jelenleg óvodákba juttatjuk el egy fontos projektünket. A Micimackó releváns jeleneteit egy színházi beavató előadásban fűztük össze interaktív játékokkal. Ez is hatalmas népszerűségnek örvend, számtalan felkérést kapunk, a gyerekeknek játszani, örömet okozni az egyik legszebb dolog az életemben. 8 évet dolgoztam egy színházi nevelés-pályázat projekt vezetőjeként, alkotójaként és szervezőjeként. Az itt szerzett tapasztalataimat felhasználva okozunk sok-sok szép percet a gyerkőcöknek. 

Idén nyáron házasodom, így különösen fontos szerepet tölt be az életemben a ceremóniamesteri hivatás. A szakmai alázat, empátia és az improvizáció magas szintű használata mind-mind segít a pároknak felejthetetlenné tenni a legszebb napjukat. Mint vőlegény benne vagyok nagy erőkkel az esküvő szervezésében, így abszolút testközelből tudom mi segít a legjobban a készülődésben és majd a lebonyolításban. Minden személyes tapasztalatomat és ötletemet a párok részére bocsátom, így teszem a legszebbé életük nagy pillanatát.
Ha szeretné-szeretnétek az esküvőre a Drága örökösök Józsiját, mint ceremóniamestert, személyesen egy kávé mellett megbeszélünk mindent.
Ha felkeltettem az érdeklődést, minden fontos információ megtalálható az oldalon. Jó nézelődést!