website templates

vargabalazs.eu

MICIMACKÓ KALANDJAI,
AVAGY BEAVATÓ SZÍNHÁZ KICSIKNEK

Varga Balázs és Fellinger Domonkos vagyunk, vagyis a Játszótér Kollektíva. Engedje meg, hogy bemutassuk előadásunk részleteit.

Mobirise

Idén a Budapest Főváros Kormányhivatala támogatásában az összes Józsefvárosi óvodába eljutottunk. A tavalyi évben pedig 45 előadásban alkotóként, szervezőként vettünk részt az óvoda beavató programunkban.
Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében kis településeken játszottuk el ezt az interaktív előadást a Nyíregyházi Könyvtár kultúrprogramjának keretein belül. Eljutottunk hátrányos helyzetű gyermekekhez is, játszottunk óvodákban, művelődési házakban, könyvtárakban egyaránt.
A Móricz Zsigmond Színház diplomás színművészeiként úgy döntöttünk, szabadúszók leszünk. Így most már Budapest teljes területén elérhető előadásunk.   

Mobirise

A Támop, Színházzal a nevelésért pályázati programjában 8 éven át vettünk részt alkotóként, óraadóként, és projekt vezetőként egyaránt. Az itt szerzett szakmai tudást és tapasztalatot mind beleépítettük az előadásba, hogy a gyerekek a legjobb élményt kaphassák. Egyedülálló módon velünk már az óvodások is részesülhetnek a színházi beavatás drámapedagógiai folyamatában.
Projektünk célja, hogy az óvodásoknak a kreativitását, mentalitását, szociális érzékenységét játékosan fejlesszük úgy, hogy közben a kultúra iránti szeretetet szem előtt tartjuk. Olyan gyerekeknek is szeretnénk játszani, akik nem jutnak el színházba. Az előadás 50 perces a gyerekek interaktív részvételével, játékosan, dalokkal, beavató stílusban dolgozza fel a Micimackó releváns jeleneteit, karaktereit.  

Meghívtak minket a Magyar Katolikus Rádióba, alább ez a link található meg, az interjúban az előadásról beszélünk: a 21. perctől hallható. 

Érdeklődés esetén egyedi árajánlat kérhető

Az útiköltség benne van az árban, és számlaképesek vagyunk – áfa mentes KATA
BEAVATÓ SZÍNHÁZ OVISOKNAK

 Színes jelmezekkel, sok-sok zenével, dalokkal, izgalmas játékokkal varázsoljuk a gyerekek elé Micimackót és barátait.
Várjuk jelentkezését!
További szép napot, és sikeres nevelési évet kívánunk!