free portfolio web templates

vargabalazs.eu

LÉGY BESZÉDES!

Kommunikációm és előadás technikám rendkívül fejlett, mivel az életem, a hivatásom szól erről. Az improvizáció az, ami eszköztáram egyik fő fegyvere, számtalan helyzetben segít ez, az üzleti és közéleti életben egyaránt.

Magabiztosság és helyes testbeszéd

16 éve foglalkozom beszédtechnikávál és előadás technikával. Számtalan állásinterjúra vállaltam már felkészítést 100%-os sikerrel. A színészi hivatásból fakadóan kaptam felkérést anno egy nagy cég, a Márkaépítők vezetőjétől, Pokrovenszki Gergelytől, aki nagyon sikeres író is egyben. Azt kérte, foglalkozzunk beszéddel, előadásmóddal, készítsem fel őt. Nagyon sikeres 2 év után azt gondoltam belevágok ebbe, és segítek másoknak is. Állásinterjúra készítek fel, ha azt érzed kell egy kis magabiztosság, határozottan szeretnél megszólalni, kontrollálni a testbeszéded, jó helyen jársz. Közéletben szereplőknek, cégvezetőknek segítek az előadások levezetésében, a professzionális beszédtechnika elsajátításában. Ha azt szeretnéd, hogy a Drága örökösök népszerű karaktere készítsen fel, irj bátran. És Légy beszédes!

Elképeztő lelkesedéssel, s kiváló érzékkel tanít. Úgy gondolom, hogy Balázs felkészültségére és gyakorlati óráira mindenkinek nagy szüksége lenne a mai világban, ahol a kommunikációs képesség, a "az eladás, s előadás" egyre jobban előtérbe kerül.

Próbáld ki egy alkalommal

Ha ki szeretnéd próbálni, hogy a Drága örökösök Józsija tart neked egy beszédórát, minden kötöttség nélkül, várlak szeretettel egy vidám laza 90 percre. Légzés és beszédgyakorlatok játékos formában.

90perc

Interjúzz könnyen

Felkészítelek a garantáltan sikeres állásinterjúra, fejlesztjük együtt az előadástechnikád, beszédkészséged. Szimuláljuk többször az interjút, hogy mire odakerülsz, profin és magabiztosan vedd az akadályokat.

12 óra
2x1.5 óra bontásban

Szólalj meg előadóként

Előadásokra készítelek fel, megvizsgáljuk a testbeszéded és fejlesztem az artikulációdat. Megtaláljuk a helyes légzést, professzionális beszédtechnika gyakorlatok és szimulációk várnak rád.

12 óra
2x1.5 óra bontásban

Beszéd profi szinten, vezetőknek

A kommunikáció professzionális szintre emelése a fő pillér. Az előadás technikákat végigvesszük, felépítjük szépen sorban. Felkészítelek az előadások profi kezelésére. A szimulációk során végigvesszük a meetingek megtartásán át a profi előadóvá válás fő lépéseit.

12 óra
2x1.5 óra bontásban

Keress bátran és kérj árajánlatot