website maker

vargabalazs.eu

CEREMÓNIAMESTER

Mobirise

Kedves menyasszonyok és vőlegények!
Tisztelt Sorstársaim!
Hogy miért ez a megszólítás?!

Mert ezen a nyáron én is megnősülök. Bizony, a szervezést, időzítést, jó és rossz tapasztalatokat a legközelebbről élem át. Azon túl, hogy a menyasszonyok hajlamosak túlszervezni az esküvőt, megnyugtatok mindenkit, ezzel nincs semmi baj. Segíteni kell őket és támogatni. Kedves vőlegény barátaim, itt vagyok, segítek! 

“Szeretni annyit jelent, mint élni valakiért, s ez teszi szebbé az életet.”
Saint de Exupery

Miért engem válassz?

1

Tervezek és Improvizálok

Saját tapasztalat alapján mondhatom: mindennek megvan a maga ideje. A tervezés fázisa ugyanolyan fontos, mint a szervezés és majd a lebonyolítás. Az alázat, problémamegoldó képesség és az improvizáció azok a tulajdonságaim, amik segítenek nektek a legnyugodtabb és legszuperebb tervezést és lagzit megvalósítani. Testközelből tudom milyen út vezet a szolgáltatók megkeresésétől, a helyszín megtalálásán át, a ruha vásárlások és pálinkás üvegek matricájának megrendelésétől az esküvő hajrájáig.  

2

Rátok szabok mindent

Mindenben számíthattok rám, egyedileg és speciálisan a párra szabok mindent. A személyes találkozás alkalmával megismerkedünk, majd ha gondoljátok, kiválaszthatjátok a számotokra legszimpatikusabb játékokat, megbeszéljük a forgatókönyvet, minden a Ti izlésetek alapján alakul, és ezt megtartva irányítok mindent, hogy Ti a Nagy napon elengedhessétek magatokat, és bulizzatok egy hatalmasat. Ezért vagyok én! 

3

Több vagyok mint ceremóniamester

Sokatoknak ismerős lehetek az új napi sorozat, a Drága örökösök Józsijaként. Ez egy különleges helyzet, ha arra vágytok, hogy a “sorozat Józsija” legyen a ceremóniamesteretek és ettől is különleges legyen az esküvőtök.

KERESSETEK ITT BÁTRAN

Egyeztetünk egy személyes beszélgetést, ami minden kötelezettségtől mentes!
Már alig várom! Addig is minden jót! 

Mobirise